Τρόποι Αποστολής & Παράδοσης

Όλα μας τα προϊόντα υπάρχει η δυνατότητα να φτάσουν στον χώρο σας, με μεταφορική εταιρεία ή με courier με την ανάλογη χρέωση ανάλογα τον όγκο και το βάρος κατόπιν συνεννόησης στην χαμηλότερη τιμή .

Αποστολή με courier, η χρέωση καθορίζεται ανάλογα με το βάρος των προϊόντων με κοινή πανελλαδική χρέωση, την οποία θα δείτε στο ταμείο, κατά την ολοκλήρωση της παραγγελίας.

Αναλυτικά:

Μέχρι 3kgr τα έξοδα αποστολής κοστίζουν 4,90€ πανελλαδικά

Κάθε επιπρόσθετο κιλό μέχρι το σύνολο 8kg κοστίζει 1,20

Για παραγγελίες άνω των 8kg: 

Αποστολή με Μεταφορική εταιρία στον τόπο παράδοσης που θα μας έχετε ορίσει, με δική σας χρέωση.

Υπάρχει δυνατότητα παραλαβής από το φυσικό μας κατάστημα κατόπιν συνεννόησης για το μεταφορικό κόστος (μεταφορά από τον κατασκευαστή στην έδρα μας)

Σημείωση:
Σε κάποιες περιπτώσεις η πώληση είναι τριγωνική και ενδέχεται να εκδοθεί Δελτίο Αποστολής (Δ.Α.) κατά την μεταφορά και η Τιμολόγηση να γίνει εντός χρονικών περιθωρίων που ορίζει ο νόμος.

Όλες οι παραδόσεις γίνονται τις εργάσιμες μέρες (09.00 – 17.00) Δευτέρα έως Παρασκευή.
Όλα τα προϊόντα μεταφέρονται με ευθύνη του πελάτη.

Η HorecaHome.gr διατηρεί το δικαίωμα τροποποίησης των ανωτέρω σε κάθε περίπτωση αποστολής για οποιοδήποτε λόγο.
Όλες οι μεταφορικές εταιρείες και όχι οι εταιρείες ταχυμεταφοράς (κούριερ) παραδίδουν επί πεζοδρομίου. Για παραδώσεις σε όροφο ή οπουδήποτε αλλού πέρα πεζοδρομίου, πιθανότατα να υπάρξουν επιπλέον χρεώσεις.
Πριν υπογράψετε για την παραλαβή τους, έλεγξε ότι τα προϊόντα σας είναι σε άριστη κατάσταση. Με την υπογραφή σας επιβεβαιώνεται ότι όποια κι αν είναι η κατάσταση των προϊόντων, συμφωνείτε και τα παραλαμβάνετε. Αφού υπογράψετε, η μεταφορική εταιρία δεν έχει πια ευθύνη για την κατάσταση των προϊόντων που σας παρέδωσε μόλις.

Απαλλαγή ευθύνης της επιχείρησης σε σχέση με τις διευθετήσεις παράδοσης

Η HorecaHome.gr δεν μπορεί να εγγυηθεί την εμπρόθεσμη παράδοση των προϊόντων στον πελάτη, όταν η παράδοση πραγματοποιείται μέσω της εταιρείας ταχυμεταφορών ή μέσω της μεταφορικής εταιρείας. Η προθεσμία εντός της οποίας η εταιρεία ταχυμεταφορών ή η μεταφορική εταιρεία υποχρεούνται να παραδώσουν τα προϊόντα ορίζεται αποκλειστικά από τις τελευταίες αναλόγως της διεύθυνσης παράδοσης.
Η HorecaHome.gr παραδίδει τα προϊόντα στην μεταφορική εταιρεία ή διαθέτει τα προϊόντα προς παραλαβή από την εταιρεία ταχυμεταφορών εντός 2-5 εργάσιμων ημερών από τη διενέργεια του ελέγχου διαθεσιμότητας (με την επιφύλαξη των όπου ισχύουν ειδικές συμφωνίες – ρυθμίσεις για την παράδοση).