Blog
04
Απρ
Υπάρχουν αρκετοί παράγοντες που συμβάλλουν στην παρασκευή ενός καφέ υψηλών προδιαγραφών. Το γευστικό αποτέλεσμα σ...
20
Ιαν
25 Μυστικά Που Δεν Θα Σου Πουν οι Σεφ
Το να εργάζεστε σε επαγγελματικές κουζίνες μπορεί να σημαίνει ότι θα χάσετε τα Σαββατοκύριακα…
09
Δεκ
Πώς να Βελτιστοποιήσετε την Κουζίνα Σας
Πώς να βελτιστοποιήσετε την κουζίνα σας και να μειώσετε τους χρόνους αναμονής για…
25
Νοέ
10 Συμβουλές για την Ασφάλεια των Τροφίμων
10 Συμβουλές για την Ασφάλεια των Τροφίμων σε Επαγγελματική Κουζίνα
Το ...
10
Νοέ
Βασικός εξοπλισμός κουζίνας εστιατορίου
Βασικός εξοπλισμός κουζίνας εστιατορίου: Η απόλυτη λίστα ελέγχου
Αν...
03
Νοέ
Συμβουλές για μια πιο Αποτελεσματική Κουζίνα
Πώς να αξιοποιήσετε στο έπακρο τον επαγγελματικό εξοπλισμό εστίασης αλλά και το χώρο της επαγγελματικής σας κουζί...
08
Οκτ
Μπαίνοντας σε μια νέα επαγγελματική κουζίνα
Μπαίνοντας σε μια νέα κουζίνα για πρώτη φορά μπορεί να είναι ένα εξαιρετικά τρομακτικό πράγμα. Κάθε επαγγελματική κουζίνα έχει τη δική ...
15
Ιούν
Μαγείρεμα εν κενό (sous vide)
Η συσκευασία σε κενό των τροφίμων, είναι μια τεχνική συντήρησης πολύ χρήσιμη στην κουζίνα και στο σύγχρονο λιανικό εμπόριο .
Το σύστ...
14
Ιούν
Θέλω να ανοίξω το δικό μου κατάστημα ……
Θέλω να ανοίξω το δικό μου κατάστημα υγειονομικού ενδιαφέροντος , τι πρέπει να προσέξω για το χώρο που θα εκμισθώσω;
Το πρώτ...
14
Ιούν
Διαδικασίες επαναλειτουργίας εστιατορίου
Από τα συμπεράσματα των 5 live διαδικτυακών εκπομπών του ΣΕΕΜΕ με τίτλο #estiasmena δημιουργήσαμε μαζί με την Λίλα Καραποστόλη (μαθήματ...